Oldify™

Oldify™ 1.3

De app die je oud maakt

Oldify is ideaal voor grappen of om je vrienden te verbazen. Vanuit de app maak je een foto of je kiest een van je opgeslagen afbeeldingen en daarna pas je de magische filter toe. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Realistische resultaten
  • Snelle effecten
  • Foto's delen
  • Animaties

TEGEN

  • Platte humor
  • Weinig opties

Goed
7

Deel je nieuwe oude gezicht

Oldify is ideaal voor grappen of om je vrienden te verbazen. Vanuit de app maak je een foto of je kiest een van je opgeslagen afbeeldingen en daarna pas je de magische filter toe.

Het is net plastische chirurgie: binnen een paar seconden zie je je gezicht veranderen in dat van een hoogbejaarde man of vrouw. Oldify voegt ook enkele details toe voor een realistischer resultaat en een vleugje humor: de gezichten bewegen lichtjes, de ogen knipperen en als je het scherm aanraakt, hoesten en boeren ze.

Na het aanbrengen van de effecten, kun je de afbeeldingen delen via WhatsApp, e-mail of sociale netwerken.

Hoe maak ik mezelf ouder?

Oldify is bijzonder eenvoudig te gebruiken: kies de foto die je wilt verouderen of maak een nieuwe in de app, pas de positie van de mond en ogen aan en wacht tot de app de foto heeft bewerkt. Over het algemeen geldt dat de resultaten het beste zijn als je de mond en ogen nauwkeurig selecteert.

De app kan gezichten ook automatisch herkennen als je groepsfoto's in plaats van portretfoto's gebruikt.

Realistische resultaten

Bij het testen van Oldify kregen we behoorlijk uiteenlopende resultaten, maar over het algemeen zijn de effecten erg realistisch en soms zelfs een beetje griezelig.

Je kunt verschillende effecten op de afbeeldingen toepassen, maar helaas heeft de app geen opties om ze handmatig te bewerken.

Zombies, verouderingseffecten, wat volgt er nog meer?

Oldify doet ons sterk denken aan apps zoals Zombiebooth. De realistische effecten die je binnen een paar seconden krijgt, maken dit een leuk tijdverdrijf en een geweldige manier om je vrienden te verrassen.

Aan de andere kant zijn de boer- en hoesteffecten nogal platvloers en niet aan iedereen besteed.

Oldify™

Download

Oldify™ 1.3